Кондиціонер Toshiba RAS-B10J2KVRG-E/RAS-10J2AVRG-E Збільшити

Кондиціонер Toshiba RAS-B10J2KVRG-E/RAS-10J2AVRG-E

Кондиціонер Toshiba Потужність, БТО/год 10000 Тип Інверторний Гарантія, м 36 Рекомендована площа приміщення, кв.м до 25

More details

Toshiba

New product

26 999,00 грн

Новинка 2019 - побутовий кондиціонер Toshiba Seiya розроблений для абсолютного комфорту і високої енергоефективності.
Японське слово SEIYA означає «тиха ніч». Рівень шуму внутрішнього блоку в нічному режимі - всього 19 дБ (А). Співвідношення продуктивності і цін SEIYA робить його унікальним продуктом на ринку. Весь модельний ряд (від 1,5 до 7 кВт) може похвалитися класом енергоефективності A ++ для режиму охолодження і A + для обігріву, що означає оптимальний комфорт з дуже низьким енергоспоживанням. На ринку України будуть представлені дві лінійки кондиціонерів: TKVG і J2KVG, які відрізняються тільки дизайном панелі внутрішнього блоку. Модельний ряд по потужності охолодження найширший серед всіх інверторів Toshiba. Користувач може вибрати потрібну саме йому продуктивність, адже вибір дуже великий. Охолодити або обігріти приміщення площею від 10м3 до 75м3 зовсім не проблема для кондиціонерів Toshiba Seiya.
Основні особливості Toshiba Seiya:
1. Широкий діапазон роботи: Toshiba Seiya працює без проблем, навіть якщо він розташований в екстремальних робочих середовищах, з вражаючим робочим діапазоном від -15 ° C до 46 ° C при охолодженні і -15 ° C до 24 ° C в режимі опалення.
2. Екологічність: Toshiba Seiya працює на R32 фреоне, який абсолютно безпечний для навколишнього середовища.
3. Wi-Fi ready: завдяки модулю Wi-Fi кондиціонером можна керувати де і з будь-якої точки світу, де є підключення до інтернет мережі (додаткова опція).
4. Зменшення шумового тиску. Натисканням всього однієї кнопки на пульті управління, користувач може знизити рівень шуму зовнішнього блоку на 4 дБ (А). А при додатковому виборі режиму «Тихий сон» Ви зможете досягти рекордно низьких рівнів звукового тиску та внутрішнього блоку-до 19дБ (А).
5. Вибір потужності: ця функція допомагає зробити сучасний спосіб життя комфортнішим, так як це забезпечує економію електроенергії одним натисканням кнопки. Спочатку режим вибору потужності встановлюється на 100%, що вказує на роботу компресора нормальним номінальним струмом. Якщо встановлено 75% або 50%, компресор обмежить операцію на 75% або 50% відповідно.
6. Примусове розморожування зовнішнього блоку. Ви зможете використовувати кондиціонер для обігріву в екстремальних умовах. Якщо Ви помітили обмерзання зовнішнього блоку, то досить включити режим примусового розморожування і через деякий час кондиціонер буде звільнений від крижаного покриву.
7. Самоочиска теплообмінника: Toshiba PKVSG-E Shorai завдяки спеціальному покриттю теплообмінника значно зменшена можливість затримки конденсату на поверхні. Вентилятор внутрішнього блоку після виключення кондиціонера працює ще деякий час. Тим самим ця функція запобігає забрудненню всередині кондиціонера.

8. ECO режим: дозволяє досягти енергозбереження до 25% в порівнянні зі стандартними настройками. Функція ECO автоматично підвищує або знижує температуру, щоб запобігти надмірним перепадів температури і зайвих витрат електрики.
9. Комфорт одним натисканням кнопки: заздалегідь запрограмовані настройки, вивчені компанією Toshiba, пропонують правильне поєднання комфорту і економії енергії за допомогою всього лише одного натискання кнопки.
10. Таймер можна встановити час включення і виключення або запрограмувати настройки для повторення кожні 24 години.

Загальні характеристики
Рекомендована площа приміщення, кв.м25
Тип компресоруІнверторний
Клас енергосбереженняA++
ФреонR32
Потужність, БТО/год10000
Країна виробництваТаїланд
Функції
СамоочищенняТак
Очищення повітряIAQ
Режими роботиОхолодження/Обігрів/Осушення/Вентиляція
Генератор озонуТак
Автоматичний перезапускТак
Режим збільшеної потужності (Hi power)Так
ТаймерТак
Режим економії енергіїТак
Тихий режимТак
Режим "Комфортний сон"Так

 

Мощность, БТЕ/час10000

Додати відгук

Кондиціонер Toshiba RAS-B10J2KVRG-E/RAS-10J2AVRG-E